Правоохоронці затримали ще одного екс-беркутівця, суд уже сьогодні

Правоохоронці затримали ще одного екс-беркутівця, суд уже сьогодні

Укрінформ
Правоохоронці затримали колишнього спецназівця підрозділу "Беркут" за підозрою у нападі на активістів "Автомайдану" 2014 року.

Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook адвокат Євгенія Закревська.

"Затримали ще одного беркутівця, якого розшукували по епізоду нападу на Автомайдан 23.01.2014 року на вул. Щорса і Грушевського", - зазначила вона.

Адвокат уточнила, що колишнього "беркутівця" звуть Лобода С.П.

Читайте також: Розстріли на Майдані: Луценко анонсує завершення слідства

Запобіжний захід підозрюваному обиратимуть в п'ятницю, 21 липня, в Печерському районному суді Києва. Суддя у справі – В'ячеслав Підпалий.

Нагадаємо, Генеральна прокуратура у лютому передала до суду обвинувальний акт стосовно трьох колишніх співробітників "Беркута" Олександра Маринченко, Сергія Тамтуры і Олега Янішевського, яких підозрюють у розстрілі 48 учасників Евромайдана на вул. Інститутській в Києві 20 лютого 2014 р. Справу було об'єднано зі справою екс-"беркутівців" Павла Аброськіна і Сергія Зінченка.

Слідчі встановили причетність спецроти київського "Беркута" до розстрілів 48 протестувальників і заподіянням злочину вогнепальних поранень 80 протестувальників 20 лютого 2014 р. на вул. Інститутській. За результатами розслідування повідомлено про підозру 25 співробітникам цієї спецроти і керівного складу полку "Беркут" у причетності до цих подій, з них 20 оголошені в розшук та 5 знаходяться під вартою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-