Свій рейтинг та шанси на вступ абітурієнти можуть відстежити у системі

Свій рейтинг та шанси на вступ абітурієнти можуть відстежити у системі "Конкурс"

Укрінформ
Свій рейтинг та шанси вступу до обраного вишу абітурієнти можуть відстежити у системі "Конкурс", а після закінчення прийняття заяв там також з'явиться інформація про зарахування.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства освіти України.

"На сайті www.vstup.info почала працювати система "Конкурс". З її допомогою можна переглянути перелік вступників, які подали заяви в певний виш на певну спеціальність, їхні конкурсні бали та пріоритетність заяв. Таким чином абітурієнт може відслідкувати свій рейтинг серед інших вступників та шанс на вступ до обраних ВНЗ", - йдеться у повідомленні.

Як пояснили у Міносвіти, система відображає загальну кількість поданих заяв, ліцензійний обсяг прийому, обсяг державного замовлення, конкурс на держзамовлення та загальний конкурс. Також показаний розподіл заяв за пріоритетами та за конкурсним балом. Інформація відфільтровується за регіоном, навчальним закладом, формою навчання, кваліфікаційним рівнем та спеціальністю (спеціалізацією, освітньою програмою).

Після закінчення прийняття заяв - їх подання через електронні кабінети триватиме до 18 години 26 липня, у системі також з’явиться інформація про зарахування.

Читайте також: "Інфоресурс" заявляє про анулювання деяких заяв вступників

За інформацією ДП "Інфоресурс", станом на ранок 18 липня створено 141тис. 586 електронних кабінетів вступників. Зареєстровано 707,123 тис. заяви вступників про допуск до участі в конкурсі, з яких в електронній формі подано 455,375 тис. заяв.

У Міносвіти нагадали: якщо вступник має проблеми з реєстрацією електронного кабінету або поданням заяв, йому необхідно звернутися до сервісу підтримки з питань реєстрації за номерами (044) 239-86-18, (095) 281-13-54, (067) 551-24-74, (093) 342-38-63 або надіслати повідомлення на адреси: ez@inforesurs.gov.ua та/або vstup_2017@mon.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-