Порошенко прибув попрощатися з полковником Шаповалом

Порошенко прибув попрощатися з полковником Шаповалом

Фото
Укрінформ
Президент Петро Порошенко прибув на церемонію прощання з загиблим співробітником Головного управління розвідки Міністерства оборони України полковником Максимом Шаповалом.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

До Будинку офіцерів також прибули секретар Ради національної безпеки та оборони Олександр Турчинов, начальник Генерального штабу Міноборони Віктор Муженко, голова СБУ Василь Грицак.

Полковника Максима Шаповала поховають на Байковому кладовищі в Києві. Про це повідомив прес-секретар Головного управління розвідки МО України Микола Красний.

Як повідомлялося, у вівторок уранці на перехресті вулиць Солом'янська та Олексіївська у Києві вибухнув автомобіль Mercedes: загинув співробітник Головного управління розвідки Міністерства оборони України полковник Максим Шаповал.

Слідство розглядає як пріоритетну версію дії Російської Федерації.

За словами головного військового прокурора Анатолія Матіоса, для убезпечення витоку будь-якої інформації всі члени слідчо-оперативної групи, які задіяні для розслідування, проходять поліграф "для відсутності можливості сумнівів розслідування в режимі он-лайн".

Загиблий полковник був першим "кіборгом", група військових під його керівництвом першою зайшла до Донецького аеропорту у 2014 році.

За словами прес-секретаря Головного управління розвідки Максима Красного, прощання з загиблим  полковником в стінах Будинку офіцерів по вул. Грушевського, 30/1 відбуватиметься приблизно до 12.00, після чого тіло загиблого винесуть з будівлі та повезуть у бік Кабінету міністрів, а згодом поховають на кладовищі в Києві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-