Насірову на два місяці подовжили арешт

Насірову на два місяці подовжили арешт

Оновлено
Укрінформ
Солом'янський районний суд Києва продовжив запобіжний захід відстороненому голові Державної фіскальної служби Роману Насірову у вигляді тримання під вартою з альтернативою застави ще на два місяці - до 25 серпня.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Продовжити арешт на дві місяці строком досудового розслідування до 25.08.2017 року включно», - сказав суддя.

Як повідомлялося, засідання суду щодо продовження запобіжного заходу Насірову тривало з 10-ї години ранку.

Насірова підозрюють у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України (зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки). Слідство вважає, що протягом 2015-2016 років він, діючи в інтересах народного депутата Олександра Онищенка, особисто ухвалив низку безпідставних та незаконних рішень про розстрочення податкового боргу та зобов'язань ТОВ «Фірма «Хас», ТОВ «Карпатнадраінвест», ТОВ «Надра Геоцентр», що спричинило державі шкоду близько 2 млрд грн.

7 березня Солом'янський районний суд обрав Насірову запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном 60 діб з можливістю внесення застави 100 млн грн.

16 березня дружина та тесть Насірова внесли за нього грошову заставу, і його було звільнено з-під варти.

Згодом Солом’янський райсуд Києва продовжив ще на два місяці — до 26 червня - запобіжний захід Насірову у вигляді тримання під вартою з альтернативою застави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-