СБУ запобігла теракту в адмінбудівлі Нацполіції на Херсонщині

СБУ запобігла теракту в адмінбудівлі Нацполіції на Херсонщині

Укрінформ
СБУ викрила на стадії підготовки теракт в одній з адмінбудівель Національної поліції на Херсонщині.

Про це заявив на брифінгу начальник департаменту захисту національної державності СБУ Віктор Кононенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"СБУ викрила, задокументувала та блокувала на стадії підготовки теракт в одній з адмінбудівель Національної поліції на Херсонщині. Безпосереднім організатором виступив колишній мешканець Херсонщини Андрій Бардачов", - зазначив Кононенко.

За задумом іноземних спецслужб, підрив або підпал відділу поліції мав виглядати як помста представників націоналістичних об’єднань за сутички з поліцією 9 травня 2017 року.

СБУ констатує, що у гібридній війні проти України Росія застосовує весь арсенал наявних у неї протиправних можливостей, вони переходять до використання методів звичайних терористів, зауважив Кононенко.

Він додав, що за останній місяць це вже друга аналогічна спроба дестабілізації ситуації в нашій державі, коли російська сторона та вітчизняні політики, які переховуються в Росії, вдаються до використання відверто терористичних, суспільно небезпечних методів.

Як повідомляв Укрінформ, Служба безпеки сьогодні вранці попередила напад з використанням вибухових запалювальних сумішей на офіс «Батьківщини» в Києві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-