ЗНО: комісія визначила порогові бали з географії, хімії та фізики

ЗНО: комісія визначила порогові бали з географії, хімії та фізики

Укрінформ
Експертна комісія з питань визначення результатів ЗНО при УЦОЯО визначила поріг "склав/не склав" з географії, фізики та хімії. 

Відповідне рішення було прийнято на засіданні комісії, яке відбулося 22 червня в Укрінформі, повідомляє кореспондент агентства.

Так, за рішенням комісії у 2017 році за результатами ЗНО з географії поріг "склав/не склав" було встановлено на рівні 27 балів; з фізики - 10 балів, з хімії  - 17 балів.

Поріг "склав/не склав" - це мінімальна кількість тестових балів, яку за виконання сертифікаційної роботи має набрати учасник, щоб скласти зовнішнє незалежне оцінювання та мати можливість брати участь у конкурсному відборі до вищих навчальних закладів України.

Результати учасників за шкалою 100-200 і в 12-бальній шкалі (з предметів, результат яких зараховується як оцінка за ДПА) будуть завантажені на інформаційні сторінки учасників зовнішнього незалежного оцінювання 23 червня.

ЗНО з географії відбулося 12 червня, фізики - 14 червня, хімії - 16 червня. Основна сесія ЗНО з 12 предметів тривала з 23 травня по 16 червня. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-