Полторак подякував випускникам-офіцерам за захист східних кордонів

Полторак подякував випускникам-офіцерам за захист східних кордонів

Укрінформ
Міністр оборони України взяв участь в церемонії випуску 178 офіцерів у Національному університеті оборони імені Івана Черняховського.

Глава відомства наголосив, що ці офіцерів вже мають бойовий досвід та захищали незалежність України, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«В строю знаходяться 178 випускників оперативно-технічного і оперативно-стратегічного рівня підготовки. Всі вони воювали за незалежність і територіальну цілісність України. 31 із них нагороджені високими державними нагородами, 4 з них - Герої України», - заявив Полторак.

Міністр оборони зазначив, що сьогодні не лише черговий випуск підготовлених, професійних офіцерів, але і день створення Національного університету оборони України ім. Черняховського.

Полторак привітав випускників та підкреслив, що саме досвід випускників цього університету забезпечив можливість дати гідну відсіч ворогові на східних кордонах нашої держави.

«Сьогодні я вам просто дякую. За вашу мужність і ваш героїзм. За те, що ви не лише вчились, але і воювали. Надія в перемозі на вас», - підкреслив Полторак.

Присутні вшанували хвилиною мовчання українських воїнів, які віддали життя у боротьбі за незалежність України.

Випускники отримали золоті медалі та дипломи з відзнакою. На завершення церемонії випуску особовий склад університету пройшов урочистим маршем.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-