Дружина політв'язня Коломійця передала його прохання про термінову меддопомогу

Дружина політв'язня Коломійця передала його прохання про термінову меддопомогу

Укрінформ
Засуджений у РФ громадянин України Андрій Коломієць звернувся до адміністрації краснодарської колонії з проханням про медичну допомогу.

Про це повідомила його дружина Галина Коломієць на своїй сторінці у Facebook.

"Прошу вас провести мені обстеження, оскільки у мене дуже часто і сильно стала боліти голова, це супроводжується нудотою, мушками в очах, розмитістю, болем у полтилиці, пульсацією у скронях (ніби вибухає голова). Плями по тілу, що виникои при арешті, раніше було мало, а тепер по всьому тілу і свербить, іноді виділяється сукровиця. Прошу встановити діагноз і зробити призначення", - процитувала вона чоловікове звернення.

Водночас у коментарі проекту "Крим.Реалії" Галина Коломієць додала, що помітила погіршення стану здоров’я чоловіка ще під час побачення у жовтні минулого року.

Як відомо, у червні 2016 року російський суд в анексованому Криму засудив українського активіста Євромайдану Андрія Коломійця до 10 років позбавлення волі в колонії суворого режиму.

Українця затримали на території Кабардино-Балкарії в травні 2015 року за підозрою у зберіганні наркотиків. Після затримання Коломійця привезли до Криму і звинуватили в замаху на вбивство двох кримських "беркутівців".

Російська правозахисна організація "Меморіал" вважає Андрія Коломійця політв’язнем та вимагає його негайного звільнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-