Перший день безвізу: п’ятьом українцям відмовили у в’їзді до ЄС

Перший день безвізу: п’ятьом українцям відмовили у в’їзді до ЄС

Укрінформ
П'ятьом громадянам України відмовлено у в'їзді до країн Євросоюзу на цей час.

Про це повідомляє Департамент консульської служби МЗС України у Facebook.

"11.06.2017 р. у в’їзді до ЄС відмовлено п'ятьом особам: одного громадянина України повернуто в "Шегині" – попередньо мав заборону на в'їзд до ЄС, двом громадянам України відмовлено у в’їзді на словацькому кордоні у зв’язку з перевищенням терміну попереднього перебування в ЄС, одному – на румунському кордоні через відсутність візи у паспорті старого зразка, на угорському – відмовлено у в’їзді неповнолітній дитині з паспортом старого зразка без візи", - йдеться у повідомленні.

Крім того, згідно з повідомленням, у Кьольні (ФРН) зафіксовано випадок неспроможності громадянином України аргументувати мету поїздки, але завдяки консулові ситуація була врегульована.

В’їзд українців-власників біометричних паспортів до країн ЄС здійснюється відповідно до вимог. Як наголошують у відомстві, українці в інтерв’ю висловлюють задоволення увагою до них служб контролю перетину кордону.

"Станом на 15.00 до країн ЄС за біометричними паспортами в’їхало понад 6000 громадян України. 1143 – з новими біометричними паспортами. Ця цифра щоразу змінюється – українці прибувають черговими авіарейсами, потягами, автобусами, авто", - повідомили у МЗС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-