Суд заарештував підозрюваного у замаху на Осмаєва та Окуєву

Суд заарештував підозрюваного у замаху на Осмаєва та Окуєву

Укрінформ
За клопотанням столичної прокуратури підозрюваного у замаху на життя Адама Осмаєва та Аміни Окуєвої заарештовано без права на заставу.

Про це йдеться у повідомленні ГПУ.

"За клопотанням прокуратури міста Київ зловмиснику, який підозрюється у замаху на життя добровольців АТО Адама Осмаєва та Аміни Окуєвої, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без права на заставу. Таке рішення Голосіївський райсуд столиці ухвалив у середу, 7 червня", - йдеться у повідомленні.

Судове засідання відбулося за безпосередньої участі підозрюваного, який був доставлений до суду у супроводі лікарів та під посиленою охороною.

Йому інкриміновано вчинення злочинів, передбачених ч. 2 ст. 15, п. 1 ч. 2 ст. 115 (замах на вбивство), ч. 1 ст. 263 (незаконне зберігання зброї) Кримінального кодексу України.

Наразі у кримінальному провадженні здійснюються необхідні слідчі (розшукові) та процесуальні дії, спрямовані на встановлення всіх обставин цього злочину. 

Окрім того, призначено низку судових експертиз, у тому числі дактилоскопічне дослідження з метою ідентифікації особи підозрюваного. Також із залученням Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України триває перевірка обставин одержання підозрюваним паспорта громадянина України.

Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-