Перший міжнародний форум іноземних випускників ВНЗ України триватиме с 6 по 10 червня

Перший міжнародний форум іноземних випускників ВНЗ України триватиме с 6 по 10 червня

Укрінформ
Перший міжнародний форум іноземних випускників вищих навчальних закладів України відбудеться 6-10 червня 2017 року у Києві.

Про це Укрінформу повідомили в Міністерстві освіти та науки.

"6-10 червня 2017 року відбудеться перший міжнародний форум іноземних випускників ВНЗ України... (м.Київ, просп. Повітрофлотський, 31, Київський національний університет будівництва і архітектури, реєстрація учасників в холі Архітектурного факультету, 6 червня 2017 року з 9.00 до 10.30)", - йдеться у повідомленні.

На церемонії відкриття заходу плануються виступи представників Кабінету Міністрів, Верховної Ради, Міністерства освіти та науки, вищих навчальних закладів України.

Очікується, що на засіданнях форуму виступлять, зокрема, гості з Азербайджану, Болгарії, Грузії, Індії, Казахстану, Кіпру, КНР, Польщі та інших країн.

Під час форуму передбачено проведення пленарних засідань, а також поїздки до Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Національного музею народної архітектури та побуту та екскурсії столицею.

У Міносвіти зазначили, що серед членів організаційного комітету форуму - представники "Міжнародної асоціації випускників вищих навчальних закладів України", Українського центру міжнародної освіти Міністерства освіти і науки; Київського національного університету будівництва і архітектури; центру міжнародної освіти Національного технічного університету України «КПІ ім. Ігоря Сікорського».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-