Польська поліція розшукує зниклу у Варшаві 13-річну українку

Польська поліція розшукує зниклу у Варшаві 13-річну українку

Фото
Укрінформ
Польська поліція розшукує 13-річну українку Мирославу Крицун, яка 27 травня вийшла з дому у варшавській дільниці Воля і після цього з нею пропав контакт.

Поліція варшавської дільниці Воля у середу розмістила на своєму сайті усі дані українки та її фото з проханням про допомогу у пошуках дівчини, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Зникла особа має 13 років, близько 160 см зросту, вага - 50 кг, худорлявої тілобудови, волосся довге, світлого кольору. У день зникнення вона була одягнута у чорні джинси, чорну сорочку, кросівки Adidas чорного кольору з білою підошвою. При собі особа мала телефон",- інформує поліція.

Поліція просить усіх, хто що-небудь знає про місце перебування дівчини просять дзвонити до найближчого відділку поліції за номерами 997 або 112.

Речник відділку поліції у варшавській дільниці Воля Марта Суловська уточнила Укрінформу, що дівчина вийшла з дому до магазину близько 18 години за місцевим часом (19 години за київським часом) і після цього зникла.

Представник поліції зазначила, що після оприлюднення інформації у ЗМІ до органів правопорядку починають звертатися люди з інформацією, що українку бачили у різних місцях, зокрема поза Варшавою.

"Ми отримуємо суперечливу інформацію, що цю дівчинку бачили в різних місцях, також і за межами Варшави. Тому, ми не виключаємо жодних гіпотез і перебуваємо весь час у контакті з найближчими родичами дівчинки", - зауважила Суловська.

За її словами, підлітки у такому віці часом можуть втікати з дому на певний час. Утім, у поліції немає інформації, що українка має проблемний характер чи раніше втікала з дому.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-