Убивство в Києві: нардеп вважає, що зв'язок з Укрспиртом має стати головною версією

Убивство в Києві: нардеп вважає, що зв'язок з Укрспиртом має стати головною версією

Укрінформ
Убитий сьогодні в Києві помічник директора державного концерну "Укрспирт" Віктор Панков раніше двічі очолював цю компанію.

Про це повідомив народний депутат, член колегії МВС Антон Геращенко на своїй сторінці в Facebook.

«Сьогодні вранці в Києві, на Позняках, пострілом в спину був застрелений помічник директора державного концерну "Укрспирт" - Віктор Панков. Свого часу Віктор Панков і сам двічі обіймав посаду глави цієї непростої державної компанії, що постійно потрапляє в скандали, пов'язані з реалізацією "лівого" спирту», - написав Геращенко.

За його словами, поліція розглядатиме всі можливі версії цього вбивства, починаючи від особових взаємин і закінчуючи невиконанням фінансових зобов'язань.

Водночас він вважає, що однією з провідних версій, що підлягають перевірці, має бути версія вбивства Панкова, пов'язана з роботою в державному концерні "Укрспирт".

Геращенко висловив надію, що це замовне вбивство буде розкрито, а його замовники, організатори і виконавці понесуть заслужене  покарання у вигляді довічного позбавлення волі.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні вранці в столиці невідомий застрелив чоловіка. Пізніше стало відомо, що загиблий - радник керівника ДП "Укрспирт". Його ім'я в поліції не назвали.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-