МЗС закрило свою сторінку

МЗС закрило свою сторінку "ВКонтакте"

Укрінформ
Сторінка Міністерства закордонних справ України у російській соцмережі "ВКонтакте" припинила своє функціонування.

Про це Укрінформу повідомили у четвер в прес-службі МЗС.

"Відповідно до Указу Президента України №133/2017 "Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 28 квітня 2017 року "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)", сторінка МЗС у "Вконтактє" припинила своє функціонування", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили у зовнішньополітичному відомстві, слідкувати за новинами МЗС можна на  сторінках міністерства в інших соціальних мережах:

- https://www.facebook.com/UkraineMFA;

- https://twitter.com/MFA_Ukraine;

- https://plus.google.com/u/0/+MFAUkraine;

- https://www.youtube.com/user/UkraineMFA;

- https://www.instagram.com/mfa_ukraine.

Наголошується також, що інформацію про всі чинні акаунти МЗС України та закордонних дипломатичних установ України розміщено на офіційному веб-сайті МЗС: http://mfa.gov.ua/ua/page/open/id/4601.

Як повідомлялося, 17 травня набув чинності указ Президента, яким вводиться в дію рішення Ради національної безпеки та оборони України про застосування економічних та інших санкцій. У новому списку санкцій опинилися 1228 фізичних і 468 юридичних осіб. Цьогоріч Україна вперше запровадила санкції щодо російських компаній інтернет- і медіагалузі, таких як Mail.ru Group, "Яндекс", "ВКонтакте" і "Одноклассники".

Також під обмежувальні заходи потрапила низка російських ЗМІ: медіа-холдинг "РБК", "Звезда", "ТНТ", "Москва Медиа", "Россия сегодня" (РІА "Новини"), "Наше радио", "НТВ-Плюс", НТВ, "Первый канал", "Россия 24", "РТР-Планета", а також виробники антивірусного програмного забезпечення "Лабораторія Касперського", "Доктор Веб" і постачальники популярних ERP-систем ТОВ "1С", ТОВ "Корпорація "Парус", ЗАТ "Галактика Центр".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-