Адвокат Антіпова запевняє суд, що той не втече до

Адвокат Антіпова запевняє суд, що той не втече до "ЛНР"

Укрінформ
Адвокат затриманого колишнього керівника Луганської податкової адміністрації Олександра Антіпова заявив, що його підзахисний не втече до "ЛНР", бо раніше перебував у полоні бойовиків.

Про це він заявив у Печерському райсуді Києва у відповідь на заяву сторони обвинувачення, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Щодо заяви прокурора, що Антіпов зареєстрований у Луганську і може виїхати до "ЛНР" чи "ДНР", то мушу сказати, що раніше він був затриманий бойовиками "ЛНР", утримувався ними у підвалі і був підданий нелюдському поводженню. Таке формулювання (щодо можливої втечі Антіпова. - Ред.) не дуже коректне і не може бути застосовано до Антіпова", - сказав адвокат.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні правоохоронці затримали 23 колишніх керівників обласних управлінь Міністерства доходів та зборів під час 454 одночасних обшуків у 15 областях.

За словами головного військового прокурора Анатолія Матіоса, під час обшуку в колишнього керівника Луганської податкової адміністрації Антіпова було знайдено та вилучено 3,8 млн доларів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-