Під Радою мітингують власники авто з іноземною реєстрацією

Під Радою мітингують власники авто з іноземною реєстрацією

Фото
Укрінформ
Під Верховною Радою активісти громадської організації «Авто євро сила» виступають проти законопроекту про введення щорічної плати за користування автомобілем з іноземними номерами.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, активісти тримають плакати «Доступне авто кожному українцю», «Розмитнення автомобілів для українців як в Європі».

«Ми виступаємо проти законопроекту, який передбачає запровадження плати раз на рік у бюджет держави 200-250 євро за те, щоб автомобілі на європейській реєстрації законно перебували на території України, їздили по наших дорогах. Цей законопроект зареєстрував Максим Бурбак», - сказав у розмові з кореспондентом Укрінформу представник ГО «Авто євро сила» Олександр з Борисполя.

Також під стінами будинку Кабінету Міністрів мітингують близько 500 людей з вимогою перерахунку пенсій.

Переважна більшість учасників акції — громадяни пенсійного віку.

Люди тримають в руках національні прапори України та плакати з гаслами, наприклад, “Пенсіонери ОВС Городоцького району вимагають негайного перерахунку пенсій”.

Із цих гасел стає зрозуміло, що до Кабміну вийшли пенсіонери органів внутрішніх справ.

Спершу мітингувальники вигукували у гучномовець свої вимоги провести перерахунок їхніх пенсій, а пізніше почали все голосніше кричати “Ганьба” та гудіти в дудки.

Наразі акція проходить мирно й до неї продовжують підтягуватися люди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-