Київстар повністю заблокував доступ до російських соцмереж і Яндексу

Київстар повністю заблокував доступ до російських соцмереж і Яндексу

Укрінформ
Компанія "Київстар" на виконання указу Президента України №133/2017 повністю заблокувала доступ до деяких російських сайтів.

Про це ТСН.ua повідомив президент компанії Петро Чернишов.

"Ми виконали указ Президента. Процес завершено", - повідомив Чернишов.

Як зазначається у повідомленні, наразі неможливо потрапити до заборонених інтернет-ресурсів як з комп'ютера, так і з мобільного телефону, це стосується і додатків на смартфонах. Водночас відомо, що не відкриваються сторінки "ВКонтакте", "Одноклассники", пошук "Яндекс", "Яндекс.Карты" та "Яндекс.Навигатор".

Напередодні, 17 травня, три мобільні оператори в Україні - Київстар, Vodafone-Україна і Lifecell - заявили, що почали блокування російських сайтів, які потрапили під санкції.

Оператори мобільного зв'язку також додали, що сподіваються на розуміння і підтримку від користувачів.

Президент Петро Порошенко наголосив, що санкції, які були введенні проти Росії, можуть бути переглянуті лише після повного виходу російських військ з території України.

Як повідомляв Укрінформ, 17 травня набрав чинності Указ Президента України №133/2017 від 15 травня 2017 року "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)". Відповідно до цього указу, телекомоператори мають припинити надання послуг з доступу до ряду веб-ресурсів, зокрема соціальних мереж "ВКонтакте", "Одноклассники", усіх сервісів "Яндекс" та mail.ru та інших.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-