Заборона

Заборона "ВКонтакте" може полегшити роботу поліції - Крищенко

Укрінформ
Начальник Головного управління Національної поліції міста Києва Андрій Крищенко зазначив, що прогнозувати, як вплине на роботу Нацполіції заборона в Україні російських соцмереж, складно, проте заборона "ВКонтакте" може полегшити роботу.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Мені складно прогнозувати, як це (заборона російських соцмереж "ВКонтакте" та "Одноклассники" - ред.) вплине чи не вплине. Я не думаю, що буде складніше працювати. Можу сказати, що "синій кит" розходиться мережею "ВКонтакте". Це з моєї точки зору, як поліцейського, який повинен виявляти ці факти і попереджувати, полегшує роботу. В іншому - подивимося", - зазначив Крищенко.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні набув чинності указ Президента Петра Порошенка про введення в дію рішення Ради національної безпеки і оборони, згідно з яким в Україні буде заблоковано ряд російських сайтів. Зокрема, згідно з указом №133/2017 обмежувальні санкції передбачають заборону інтернет-провайдерам надання послуг з доступу користувачам мережі Інтернет до ресурсів сервісів Mail.ru та соціально-орієнтованих ресурсів "ВКонтакте" та "Одноклассники".

Крім того, санкції введені проти ТОВ "Яндекс" (Москва) і "Яндекс.Україна", російських компаній - розробників антивірусів "Лабораторія Касперського" і "Доктор Веб".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-