Де б він не був: Сарган каже, що суд запропонував Януковичу аж три варіанти зв'язку

Де б він не був: Сарган каже, що суд запропонував Януковичу аж три варіанти зв'язку

Укрінформ
Оболонський районний суд Києва надав екс-президенту Віктору Януковичу три варіанти відеозв'язку з судом, де б він не перебував у момент судового засідання.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала прес-секретар Генерального прокурора України Лариса Сарган.

«Оболонський районний суд Києва надав екс-президенту Віктору Януковичу три варіанти відеозв'язку з судом, де б він не перебував у момент судового засідання. Відповідний лист-роз'яснення направлено адвокатам екс-президента», - заявила Сарган.

За її словами, участь Януковича в підготовчому судовому засіданні передбачається не через міжнародну правову допомогу, тому нема потреби суду звертатися в державні органи РФ. Суд, маючи таку можливість, надав швидке виконання прав обвинуваченого.

Своїм рішенням Оболонський райсуд Києва передбачив можливість екс-президенту “не прикріплятися” ні до будь-якого з російських судів, ні до будь-яких інших органів.

«Янукович не раз заявляв про своє бажання брати участь в судовому процесі. Ось ми і подивимося, чи були ці заяви правдивими або ж простим піаром. Сьогодні йому надані всі можливості брати участь в суді 18 травня по відеозв’язку, де б він не перебував. Все тепер залежить від сторони захисту»,- зазначила Сарган.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-