Шкіряк застерігає від провокацій на травневі з

Шкіряк застерігає від провокацій на травневі з "колорадськими стрічками"

Укрінформ
Радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк закликає утриматися від використання забороненої комуністичної символіки, в першу чергу «георгіївських стрічок», під час травневих свят.

З таким зверненням він виступив під час брифінгу в суботу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я дуже прошу утриматися від використання забороненої комуністичної символіки, в першу чергу так званих «георгіївських стрічок». Це стосується всього періоду, в тому числі і 8 та 9 травня. Шановні друзі, під цим знаком терористи захоплювали українські міста та вбивали українських громадян. З цими стрічками і зараз російські танки і російський чобіт топче українську землю. Сьогодні це ознака російського тероризму. Я дуже прошу це зрозуміти і не використовувати цих «колорадських стрічок» під час травневих дат, бо це викликає абсолютно об'єктивну і правильну реакцію будь-якого українського патріота і громадянина», - сказав Шкіряк.

Окрім того, він звернувся до проукраїнських організацій у місті Одеса з проханням "не вдаватися до будь-якого силового протистояння, оскільки російські спецслужби саме цього можуть і домагатися і спеціально провокувати українську патріотичну спільноту на відповідні дії". 

"Власне, для цього є правоохоронні органи. В разі виявляння провокатора, просто зверніться до працівників поліції та Нацгвардії і ми оперативно відреагуємо на виклики", -  зазначив Шкіряк.

У той же час він запевнив, що в Одесі 2 травня відбудеться без будь-яких провокацій, в межах чинного законодавства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-