Прокурори пропонують встановити для Переломи заставу у 150 мільйонів

Прокурори пропонують встановити для Переломи заставу у 150 мільйонів

Укрінформ
Прокурори Спеціалізованої антикорупційної прокуратури наполягають на обранні для екс-голови наглядової ради Одеського припортового заводу Сергія Переломи запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 150 мільйонів гривень.

Відповідне клопотання озвучив прокурор САП Андрій Перов під час засідання Солом'янського районного суду Києва, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Засідання щодо розгляду справи Переломи суддя Олександр Бобровник розпочав із запізненням у більш як 3,5 години, оскільки перед тим він розглядав питання про обрання запобіжного заходу екс-депутату Миколі Мартиненку. 

Як повідомлялося, детективи НАБУ затримали колишнього голову наглядової ради Одеського припортового заводу Сергія Перелому 20 квітня у справі про завдання збитків ДП «СхідГЗК» на суму 17,28 млн дол. США. За версією слідства, він забезпечував координацію між компанією-посередником і ДП «СхідГЗК».

Перелома також відомий як фігурант іншого кримінального провадження - щодо завдання збитків ПАТ «Одеський припортовий завод» у розмірі 205 мільйонів гривень, розслідування якого детективи НАБУ завершили в грудні минулого року. 

Раніше суд відхилив клопотання адвокатів Переломи про відвід судді Бобровника, який розглядав справу про обрання запобіжного заходу для екс-депутата Мартиненка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-