Суд відхилив клопотання захисту Переломи про відвід судді Бобровника

Суд відхилив клопотання захисту Переломи про відвід судді Бобровника

Укрінформ
Солом'янський районний суд Києва відхилив клопотання адвокатів Сергія Переломи про відвід судді Олександра Бобровника, який  розглядав справу про обрання запобіжного заходу для колишнього голови наглядової ради Одеського припортового заводу.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, відповідну ухвалу суду зачитала суддя Ада Педенко, яка розглядала справу про відвід судді Бобровника.

"Суд вважає, що підстав для відводу слідчого судді Бобровника на даний час не вбачається. Він має право здійснювати свої посадові обов’язки, має можливість і повинен діяти як професійний суддя з дотриманням вимог КПК України і розглянути по суті клопотання про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою особі", - сказала вона.

Суддя Педенко додала, що захисники та інші учасники провадження мають право у разі незгоди з його рішенням оскаржити його в апеляційній інстанції.

"Суд ухвалив: у задоволенні заяви адвоката Черезова Ігоря Юрійовича, який здійснює захист Переломи Сергія Віталійовича, про відвід слідчого судді Бобровнику Олександру Вікторовичу -  відмовити. Ухвала оскарження не підлягає", - заявила вона.

Як повідомляло агентство, раніше Солом'янський райсуд відхилив клопотання адвокатів Миколи Мартиненка, які також є захисниками Сергія Переломи, про відвід судді Бобровника, який  розглядав справу про обрання запобіжного заходу для екс-нардепа.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-