Блокування колії на Київщині: на “коротку” електричку купили всього 24 квитки

Блокування колії на Київщині: на “коротку” електричку купили всього 24 квитки

Укрінформ
ПАТ "Укрзалізниця" заявляє, що на електричку зі станції Баришівка, через брак місць у якій обурені пасажири перекрили залізничну колію, касами було продано лише 24 квитки, ще 53 людини звернулися в каси за безкоштовними проїзними документами.

Про це повідомляється на сторінці залізниці у Facebook.

"Цікаву й дуже важливу деталь виявили наші колеги з Lb.ua щодо блокування електрички в Баришівці: сьогодні на цю електричку пасажири купили лише 24 білети, ще 53 людини звернулися в каси за безкоштовними проїзними документами. Цікаво, а скільки пасажирів з тих, що хотіли виїхати цим поїздом, взагалі планували оплатити проїзд???", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні, 12 квітня, у Баришівці через брак місць у електричці обурені пасажири перекрили залізничну колію, чим заблокували щонайменше один потяг Інтерсіті. Причиною протесту називалося те, що в електричці, якою баришівці користуються щоранку, цього разу було не 10 вагонів, а лише 6, тому не всі змогли сісти в електричку. Ті пасажири, які лишилися, перекрили залізничні колії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-