Блокувальники колій на Київщині вибили з графіка поїзди

Блокувальники колій на Київщині вибили з графіка поїзди "Інтерсіті"

Укрінформ
Через перекриття залізничних колій блокувальниками біля станції Баришівка Київської області вибилися з графіка три поїзди "Інтерсіті" та 5 приміських поїздів.

Про це Укрінформу повідомили у прес-службі Укрзалізниці.

"Через інцидент вибилися з графіку інші поїзди. Зокрема, сталися затримки швидкісних електропоїздів Інтерсіті+ № 712 Київ – Костянтинівка +2год. 02 хв., № 722 Харків – Київ +1год. 40 хв., №  125 Костянтинівка – Київ +1год. 15 хв., та 4 приміських електропоїзди: № 6802 Київ – Гребінка +2год. 54хв, № 6805 Гребінка – Дарниця +2год. 32хв., № 6807 Гребінка – Київ-Волинський +1год. 40 хв., № 6880 Караваєві Дачі – Яготин +2год. 23хв.", - йдеться у повідомленні.

В Укрзалізниці зазначили, що для максимального забезпечення перевезень пасажирів на цьому напрямку залізничники найближчим часом розглянуть можливість збільшення кількості вагонів в деяких електропоїздах.

Там додали, що на сьогодні графіком руху приміських поїздів на дільниці Київ, Дарниця – Яготин, Гребінка передбачено курсування 12 пар приміських поїздів, "що цілком задовольняє потреби населення в перевезенні, середня населеність яких становить 80%". У ранковий час, як стверджують в Укрзалізниці, з 4 до 8 години зі станції Баришівка відправляються чотири приміські поїзди: № 6801 Яготин – Київ о 4:31, № 6803 Яготин – Київ о 5:56, № 6805 Гребінка – Дарниця о 6:29, № 6807 Гребінка – Караваєві Дачі о 7:32.

В Укрзалізниці також нагадали, що сьогодні зранку рух поїздів на станції Баришівка на Київщині залізничники відновили о 08:45 після перекриття колій сторонніми особами та блокування руху приміського електропоїзда № 6803 Яготин–Київ. Блокувальники перешкоджали руху поїздів з 6 години 12 квітня.

"За інформацією регіональної філії "Південно-Західна залізниця", причиною для незаконного перешкоджання руху стало непорозуміння між Київською обладміністрацією та місцевим автоперевізником щодо підвищення тарифів на автоперевезення. Сьогодні водії маршрутних таксі частково не вийшли у рейси. Усі пасажири маршрутних таксі перейшли на залізничну станцію, намагаючись виїхати в годину пік приміським електропоїздом Яготин – Київ. Однак, через надмірну кількість бажаючих сісти в поїзд, він не зміг усіх вмістити. Через це обурені люди оточили поїзд, вийшли на колії, тим самим заблокували його рух", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, на Київщині в смт Баришівка сьогодні вранці розгнівані пасажири перекрили залізницю з вимогою збільшити кількість вагонів для перевезення пасажирів. Люди упродовж трьох годин блокували рух електропотягів та вимагали приїхати представників Укрзалізниці. За даними ЗМІ, пасажири електрички не змогли поміститися в неї, оскільки сьогодні у електропоїзда було на 4 вагони менше.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-