Справа

Справа "смертельного BMW": суд знову відсторонив патрульного Олійника

Укрінформ
Голосіївський суд на два місяці відсторонив від посади поліцейського Сергія Олійника, якого підозрюють в умисному вбивстві та перевищенні службових обов'язків під час переслідування автомобіля BMW 7 лютого 2016 року.

Про це повідомила у Facebook прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець.

"Голосіївський районний суд міста Києва на засіданні у вівторок, 11 квітня, задовольнив клопотання столичної прокуратури та на 2 місяці відсторонив від посади поліцейського Сергія Олійника, якого підозрюють в умисному вбивстві та перевищенні службових обов'язків під час переслідування автомобіля BMW у Києві", - йдеться у повідомленні.

Також Максимець повідомила, що за клопотанням прокуратури Олійнику обрано запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання на такий саме строк.

Як повідомлялося, в ніч проти 7 лютого 2016 року патрульна поліція в Києві застосувала зброю під час переслідування BMW, що на шаленій швидкості намагався втекти від правоохонців.

У результаті був смертельно поранений 17-річний пасажир Михайло Медведєв.

Патрульний інспектор Сергій Олійник, який застосував зброю для затримання автомобіля-порушника, заявив, що випадково влучив у пасажира.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-