Обрання глави НСТУ: Наливайко озвучив прізвища кандидатів у свою команду

Обрання глави НСТУ: Наливайко озвучив прізвища кандидатів у свою команду

Укрінформ
Кандидат на посаду голови правління НСТУ Олег Наливайко оприлюднив прізвища кандидатів у члени правління, з якими планує працювати в разі обрання керівником НСТУ.

Про це він сказав після презентації своєї стратегії, відповідаючи на запитання членів Наглядової ради ПАТ "НСТУ" під час засідання в Укрінформі.

"Це тільки ті, з ким проведені попередні розмови і які не заперечують доєднатися до цієї команди. Я не можу сказати, що та чи інша людина буде остаточно призначена", - зазначив Наливайко.

За його словами, зі старої команди, з НТКУ, це Ганна Бичок. Це також Олександр Мельничук, Павло Грицак, які нині працюють в НСТУ; це Віталій Докаленко, який колись керував Національною телекомпанією; Михайло Шаманов, Анна Безулик, Юрій Лященко, Ярослав Літинський, юрист Ярослав Кургун.

"Що стосується Бичок, то з того переліку команди, яку я в п'ятницю (на міжнародній конференції. - Ред.) озвучував, вона найдосвідченіша людина, вже багато років працює (в телекомпанії. - Ред.). В нашій структурі ми бачимо її, що вона має бути відповідальною за питання фінансів і економіки, в чому вона розбирається. Я сподіваюся, що Євробачення ще раз закріпить її здібності в умінні розпоряджатися коштами", - зазначив Наливайко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-