Полторак каже, офіцерські звання в ЗСУ дають лише після

Полторак каже, офіцерські звання в ЗСУ дають лише після "детектора брехні"

Укрінформ
Протягом останніх трьох років із Міністерства оборони було звільнено понад півтисячі осіб.

Про це розповів міністр оборони України Степан Полторак під час візиту до Канади, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«За 2,5 років Міністерство оборони було скорочено на 300 осіб, звільнено - більше 500 осіб. Звичайно, це не гарантує повного очищення, але конкурентна боротьба за вищу посаду, а не за гроші, та відповідна система кадрового просування по службі переконують мене, що більшість офіцерів є величезними патріотами», - сказав Полторак.

Він повідомив, що жоден український військовослужбовець не отримує старшого офіцерського звання без участі у бойових діях та проходження «детектора брехні». «Такої вимоги немає навіть у Канаді», - наголосив міністр.

Полторак додав, що кількість генералів на 1 тис. військовослужбовців в Збройних силах України є меншою, ніж у ЗС США чи Канади. «Неправдиву інформацію з цього приводу нам часто подають росіяни», - заявив глава оборонного відомства України.

Як повідомлялося, під час перебування в Оттаві, Степан Полторак підписав «Домовленості про оборонне співробітництво між Міністерством оборони України та Міністерством національної оборони Канади та ЗС Канади», що дозволять активізувати двосторонню співпрацю між державами по багатьох напрямках.

Фото: МОУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-