Укрзалізниця звільнила головного кадровика

Укрзалізниця звільнила головного кадровика

Укрінформ
В "Укрзалізниці" з посади начальника Департаменту управління персоналом і соціальної політики ПАТ звільнена Ірина Михальченко.

Це рішення одностайно підтримали всі члени правління УЗ, повідомляє Центр транспортних стратегій.

Як наголошується, Ірина Михальченко очолила Департамент управління персоналом "Укрзалізниці" в серпні 2014 року. Декілька керівників УЗ (серед них Максим Бланк і Олександр Завгородній) намагалися звільнити головного кадровика за звинуваченням в корупції.

Наприкінці 2014 року Київська міська прокуратура порушила проти Михальченко справу за фактом підробки документів. Пори це, вона продовжувала працювати навіть після створення ПАТ.

До 2012 року в УЗ Михальченко очолювала службу кадрів, навчальних закладів і соціальних питань Південно-Західної залізниці. Причиною звільнення стали систематичні порушення в роботі відомства. Тільки у 2011 році Михальченко винесли 4 службові догани.

Також керівництво Південно-Західної звинувачувало головного кадровика в небажанні впроваджувати систему АСОВІ "Кадри" для автоматизації процесу управління персоналом. Після звільнення Михальченко подала скаргу на Південно-Західну залізницю , але Шевченківський суд відмовив їй в задоволенні позову.

Також повідомляється, що Михальченко є дружиною колишнього керівника Запорізького електровозоремонтного заводу Геннадія Політикіна, звільненого з підприємства за обвинуваченням в корупції і завдання збитків підприємству. Також він є співзасновником компанії "Сучасні фрікційні системи", яка в 2013 році активно перемагала в тендерах "Укрзалізниці". До 2008 року він обіймав посаду начальника служби матеріально-технічного забезпечення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-