Екс-депутат Держдуми: Українські силовики зробили все можливе для Вороненкова

Екс-депутат Держдуми: Українські силовики зробили все можливе для Вороненкова

Укрінформ
Українські силовики зробили все, з наданого політиками набору можливостей, для забезпечення якісної охорони екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова.

Про це заявив екс-депутат Держдуми Ілля Пономарьов під час панельної дискусії "Російські вівторки" в Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я точно не вважаю, що потрібно зараз обрушувати всі прокльони на українських силовиків, шукати, хто чого не зробив, чому і навіщо. Насправді, в рамках того, що вирішили політики, українські силовики прагнули робити все можливе. Це я бачив", -  сказав він.

Пономарьов підкреслив, що особа кілера стала відомою лише завдяки охоронцеві з військової розвідки, який вбив нападника, але сам був важко поранений.

"Ми бачимо, що в різних країнах світу відбуваються замахи на життя, інколи, на жаль, успішні. І цьому не може протистояти ні Федеральне бюро розслідувань (ФБР), ні Мi-6, ні Моссад, ні хтось ще", - додав він.

Разом з тим, екс-депутат Держдуми вказав на системне питання, яке потрібно вирішити українському суспільству, - чи "бувають хороші росіяни і чи важливо, щоб з того боку переходили перебіжчики?". На його думку, саме оглядка політиків на громадську думку вплинула на забезпечення Вороненкова повноцінним захистом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-