У Павлограді таємно поховали вбивцю Вороненкова

У Павлограді таємно поховали вбивцю Вороненкова

Фото
Укрінформ
У Павлограді родичі поховали Павла Паршова, якого вважають вбивцею колишнього депутата Державної думи Росії Дениса Вороненкова.

Про це повідомляє павлоградський міський сайт.

"Сьогодні у Павлограді відбулися таємні похорони 28-річного Павла Паршова, який 23 березня застрелив у Києві колишнього депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова", - йдеться в повідомленні.

За інформацією сайту, похорони пройшли таємно, оскільки мати кілера Тетяна Паршова не захотіла їх афішувати. Вона вирішила поховати сина у Павлограді поряд з могилою його дідуся і інших родичів по її лінії (сама вона родом з Павлограда, але вже майже 20 років мешкає в Дніпрі).  

Повідомляють, що тіло Паршова таємно вивезли вночі з Києва. Спочатку його привезли до Дніпра, де родичі попрощалися з покійним, а потім без похоронної відправи поховали на невеликому кладовищі у селищі Сосновка (вул. Руднєва).

Труну для прощання на кладовищі не відкривали, відзначається в повідомленні. Як тільки тіло було поховано, родичі відразу ж поїхали.

Журналістка Інна Лисак розмістила на своїй сторінці в Facebook фотографії могили. 

"Очевидці говорять, що на труну родичі поклали чорний прапор із зображенням білого кола і якоїсь руни усередині. Замість хреста на могилу поставили... загострений знак", - написала журналістка.

Як повідомляв Укрінформ, екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова було застрелено 23 березня в центрі Києва. Його охоронець ранив нападника, хоч і сам отримав поранення. Кілера госпіталізували, проте в лікарні він помер. Антон Геращенко повідомив, що стріляв - громадянин України 1988 року народження Павло Паршов. Він народився у Севастополі, був завербований російськими спецслужбами. З 2011 року знаходився в розшуку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-