Вдова Вороненкова про свою охорону: Якби його так охороняли...

Вдова Вороненкова про свою охорону: Якби його так охороняли...

Укрінформ
До вдови убитого екс-депутата Дениса Вороненкова приставлено серйозну охорону, надано для пересування броньований автомобіль.

Про це сама Марія Максакова розповіла "Медузі", яка опублікувала її монолог.

"Зараз, це просто щось надзвичайне. [Мене охороняють] Возять на броньованій машині. [Охорона у Дениса] була, але не така, як у мене зараз. Якби його так охороняли, все було б у порядку", - зазначила Максакова.

Вдова Вороненкова зазначила, що не збирається з'ясовувати, хто замовив вбивство її чоловіка, оскільки це його не поверне.

"Я не збираюся вибудовувати жодних версій. Не буду навіть думати, хто це зробив, хто це замовив і виконав. Ніщо мені його не поверне. Зрозуміло, що правоохоронні органи будуть цим займатися, це їх робота. ...І заради своєї любові до Дениса я особисто не збираюся взагалі нічого робити. ...Що б я не робила, я його не поверну", - сказала Максакова.

Вона також прокоментувала заяву своєї матері, народної артистки РРФСР Людмили Максакової, про загибель Вороненкова.

"Що там бовкнула мама, я не знаю. [Я з нею не розмовляю] вже давно, а зараз, думаю, взагалі не буду. Я не знаю, за яких обставин вона це сказала, але думаю, у них є запис. Вони б не ризикнули публікувати таке без запису", - сказала вдова Вороненкова.

Раніше російські ЗМІ поширили висловлювання Людмили Максакової про загибель чоловіка її дочки. "Ну і слава тобі господи. А що з ним ще робити? Дякувати Богу, що, зрештою, людина, яка робила такі підлі вчинки... Він же військовий, його за зраду б давно розстріляли", – цитують російські видання легенду радянського і російського театру і кіно.

Як відомо, оперна співачка Марія Максакова (Максакова-Ігенбергс) - дочка актриси Людмили Максакової і німецького підприємця Петера Андреаса Ігенбергса. У неї подвійне громадянство-Росії та Німеччини.

У грудні 2016 року Максакова разом з чоловіком Денисом Вороненковим і 7-місячним сином Іваном переїхали з Росії в Україну. Двоє її старших дітей від попередніх стосунків залишилися в Москві з батьком (за інформацією ЗМІ, це голова Братської ОЗУ Володимир Тюрін).

Екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова 23 березня було застрелено в центрі Києва. Сьогодні відбувся його похорон.

Радник глави МВС народний депутат Антон Геращенко заявив, що після вбивства чоловіка Марію Максакову було допитано, їй надано державну охорону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-