Геращенко розповів про стан пораненого охоронця Вороненкова

Геращенко розповів про стан пораненого охоронця Вороненкова

Укрінформ
Охоронець убитого екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова, поранений під час нападу, перебуває у стабільно тяжкому стані.

Про це радник глави МВС, народний депутат Антон Геращенко повідомив журналістам після похорону Вороненкова. інформує "Еспресо TV".

"Він перебуває у тяжкому стані, але цей стан стабільний, і ми сподіваємося, що він незабаром одужає і стане до виконання службових обов'язків", - зазначив Геращенко.

Як повідомлялося, екс-депутат Держдуми РФ Денис Вороненков був застрелений 23 березня в центрі Києва. Його охоронець поранив нападника, хоч і сам зазнав поранення. Кілера госпіталізували, однак у лікарні він помер.

Антон Геращенко повідомив, що стрілець - громадянин України 1988 року народження Павло Паршов. Він народився в Севастополі, був завербований російськими спецслужбами. Паршов з 2011 року перебував у розшуку.

Колишній депутат Держдуми РФ Денис Вороненков 2016 року виїхав із Росії через кримінальне переслідування. Разом із дружиною, оперною співачкою та екс-депутатом Держдуми Марією Максаковою, він перебрався в Україну, у грудні отримав українське громадянство.

3 березня цього року Басманний суд Москви санкціонував заочний арешт Вороненкова.

Денис Вороненков був одним з головних свідків у справі про державну зраду екс-президента Віктора Януковича.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-