Вибухи в Балаклії пошкодили вісім житлових будинків - Савченко

Вибухи в Балаклії пошкодили вісім житлових будинків - Савченко

Фото
Укрінформ
Народний депутат Надія Савченко відвідала Балаклію, де вирує масштабна пожежа на найбільшому військовому складі, та побувала у військовій частині А1352.

Про це нардеп написала на сторінці в Facebook.

Савченко повідомила, що в місті у результаті вибухів пошкоджено 8 житлових будинків, а в операції з гасіння пожежі задіяні танки а також багато протипожежної техніки.

"Працюють протипожежні танки. Повсюди велика кількість протипожежної техніки МНС, гасять вогонь в окрузі. В результаті вибуху пошкоджено вісім житлових будинків. Біля в/частини є залишки уламків різних частин боєприпасів. Вибухи постійно лунають. Дуже велика кількість військових, МНС, нац. поліції, військової прокуратури, організовано патрулювання в містах, де відселено населення. Всі служби працюють злагоджено та вміло. Ніякої паніки серед людей немає", - розповіла Савченко.

Також, за її словами, для вивозу людей із міста надано транспорт. В евакуації беруть участь волонтери та представники громадських організацій.

Як повідомлялося, минулої ночі у м. Балаклія на території військового складу Міністерства оборони виникла пожежа з подальшою детонацією боєприпасів. В результаті вибуху поранено місцеву мешканку 1962 року народження. Її доправлено до лікарні у Харків.

За попередніми висновками експертів, причиною пожежі на кількох майданчиках зберігання ракетно-артилерійського озброєння поблизу Балаклії став диверсійний акт.

Наразі створено умовну семикілометрову межу зони небезпеки можливого розльоту боєприпасів. Посилено режим прикордонного контролю на південно-східному напрямку. Повітряний простір у радіусі 40 кілометрів від місця пожежі на артскладах у Балаклії наразі закрито.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-