Розенко переконаний, що уряд не повторить помилок

Розенко переконаний, що уряд не повторить помилок "азарівської реформи"

Укрінформ
Жодна пенсійна реформа ніколи не буде успішною в Україні без запровадження накопичувальної пенсійної системи і повноцінного запуску недержавного пенсійного страхування.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко.

"7 останніх років (4 роки як експерт, 2 - як міністр, 1 - як віце-прем'єр) переконую всіх і вся, що жодна "пенсійна реформа" ніколи не буде успішною в Україні без запровадження накопичувальної пенсійної системи і повноцінного запуску недержавного пенсійного страхування", - написав Розенко.

На його думку, поразка пенсійної реформи 2011 року "імені Януковича-Азарова" була обумовлена тим, що вся дискусія зводилася до дебатів навколо параметрів виключно солідарної системи (підвищення стажу, віку, обмеження прав пенсіонерів в солідарній системі).

"Переконаний, що нинішній уряд не повторить помилок "реформи" 2011 року і вийде до суспільства справді з комплексними рішеннями в пенсійній системі: корегування солідарної системи, запровадження накопичувальної системи та розвиток персональних накопичень через систему недержавних пенсійних фондів", - додав Розенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-