Хто очолить Суспільне мовлення: Наглядова рада НСТУ обиратиме з восьми кандидатів

Хто очолить Суспільне мовлення: Наглядова рада НСТУ обиратиме з восьми кандидатів

Список
Укрінформ
Усі 8 претендентів, що подали заявки на конкурс на зайняття вакантної посади голови правління ПАТ "НСТУ", до нього допущені.

Про це повідомила голова Наглядової ради ПАТ "НСТУ" Тетяна Лебедєва за результатами відкритого голосування на сьогоднішньому засіданні, що відбулося в Укрінформі.

"Ми маємо 8 претендентів на участь у конкурсі. Це Зураб Аласанія, Роман Вибрановський, Юрій Дараган, Олександр Зирін, Олександр Зорка, Олександр Коваленко, Олег Наливайко, Марек Сіерант", - сказала Тетяна Лебедєва.

Вона додала, що у більшості тих, хто подав документи, все з ними гаразд. Члени Наглядової ради після розгляду документів на відповідність до умов конкурсу проголосували окремо за кожного кандидата, зокрема й громадянина Польщі Марека Сіеранта, який уже тривалий час працює в Україні і має посвідку на постійне проживання тут. 

"Усі 8 претендентів, що подали документи, сьогодні допущені до участі у цьому конкурсі. І нам належить вислухати їх стратегії і прийняти рішення, хто з них найдостойніший кандидат на цю посаду", - зазначила Лебедєва.

Вона додала, що впродовж 21 одного дня Наглядова рада має заслухати кожного з цих кандидатів, їхні представлені стратегії, члени ради матимуть можливість поставити їм запитання і отримати відповіді. Після того вже відбудеться таємне голосування за голову правління ПАТ "НСТУ".

"Це дуже важлива посада. Це людина, яка очолить складні і абсолютно необхідні реформи нашого державного телебачення, допоможе з нього зробити сучасне суспільне телерадіомовлення. Це відбудеться вперше в історії України, тому це відповідальний етап", - наголосила Лебедєва.

Нагадаємо, наглядова рада ПАТ "НСТУ" 3 лютого 2017 року оголосила конкурс на зайняття вакантної посади голови правління ПАТ "НСТУ", який буде проведено до 13 квітня 2017 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-