Напад на суддю Бенедисюка розслідує військова прокуратура

Напад на суддю Бенедисюка розслідує військова прокуратура

Укрінформ
Військова прокуратура Київського гарнізону Центрального регіону здійснює досудове розслідування за фактом нападу на голову Вищої ради правосуддя Ігоря Бенедисюка та його дружину.

Про це інформує прес-служба Генпрокуратури.

"Слідством на цей час установлено, що 17.03.2017 у вечірній час представниками громадського руху «Традиція і порядок», колишнього батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Гарпун», а також неповнолітніми особами здійснено напад на голову Вищої ради правосуддя Бенедисюка та його дружину. Під час цього нападу 13 агресивно налаштованих осіб у «балаклавах» перешкоджали руху автомобіля Бенедисюка, вигукували погрози щодо нанесення йому тілесних ушкоджень через його професійну діяльність, а також наносили удари невстановленими предметами по автомобілю", - йдеться у повідомленні.

Причетних до нападу на Бенедисюка викликали для участі у слідчих діях та експертизах.

За результатами комплексу слідчих та розшукових дій, а також зібраних доказів буде ухвалено рішення щодо кваліфікації дій нападників та правомірності використання зброї.

У прокуратурі запевнили, що під час розслідування будуть встановлені всі обставини події, яка мала місце 17 березня поточного року біля помешкання голови ВРП.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-