У САП вважають, що справу Насірова можна розслідувати за два місяці

У САП вважають, що справу Насірова можна розслідувати за два місяці

Укрінформ
Розслідування у справі щодо відстороненого голови Державної фіскальної служби Романа Насірова можна буде завершити за два місяці.

Про це сказав начальник відділу Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Роман Симків після завершення допиту Насірова в Національному антикорупційному бюро, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

"Я вважаю, що вдасться (завершити розслідування протягом 2 місяців. - Ред.). В нас уже є зібрана доказова база, щоб звертатися до суду з обвинувальним актом, але є "динамічні" моменти. Все залежить від сторони захисту: яким чином вони будуватимуть свій захист, які будуть надані документи в ході досудового слідства", - сказав Симків. 

Він також пояснив, що наразі заплановано ряд слідчих дій, необхідних для ухвалення кінцевого рішення. "Від того, як ці слідчі дії будуть проводитися, від того, який буде їх результат, буде залежити вплив на закінчення досудового слідства", - зауважив Симків. 

Начальник відділу САП також зазначив, що є впевненість, що справа буде завершена протягом двох місяців. 

"В мене є вся впевненість, що ми доведемо цю справу до кінця, до справедливого рішення. На даний час є підозра, яка оголошена пану Насірову, ця підозра визнана обгрунтованою рішенням колегії суддів Апеляційного суду міста Києва. Наступні етапи, які передбачає кримінальне провадження, - це є складання обвинувального акту", - пояснив Симків. 

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні відсторонений від посади голови Державної фіскальної служби Роман Насіров побував на допиті в НАБУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-