Ryanair планує перевозити з України більше півмільйона пасажирів на рік

Ryanair планує перевозити з України більше півмільйона пасажирів на рік

Укрінформ
Авіакомпанія Ryanair щороку планує перевозити на українському напрямі більше 500 тис. пасажирів та створити більше 350 робочих місць.

Про це розповів комерційний директор Ryanair Девід О'Брайан на прес-конференції в Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми плануємо перевозити більш ніж 500 тис. пасажирів, і наша робота дозволить створити більш ніж 350 робочих місць», - заявив О'Брайан.

За його словами, з Києва літаки компанії спочатку полетять до Стокгольма, Манчестера, Ейнтховена та Лондона. Зі Львова можна буде літати в Краків, Вроцлав, Берлін, Ейндховен, Будапешт, Лондон, та в аеропорт Мемінген, що поблизу Мюнхена.

Польоти почнуться після 30 жовтня. Ціна стартуватиме з 19,99 євро але в подальшому буде визначатися попитом пасажирів.

Вирішальним фактором, який спричинив прихід Ryanair на український ринок, комерційний директор найдешевшого авіаперевізника Європи назвав великий потенціал країни у напрямку збільшення міжнародних авіаперевезень.

«Україна мало зв'язана з іншими містами Європи. Ми бачили, що значна кількість рейсів - це рейси до Стамбулу, Франкфурту та Варшави з пересадками, в той час як, я вважаю, є потенціал для прямого сполучення», - зазначив він.

За інформацією О'Брайана, під час його спілкування з міністром інфраструктури також обговорювались питання створення в Україні бази для літаків компанії і можливість співробітництва між Ryanair та МАУ для забезпечення зв'язків між заходом і сходом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-