У Тернополі відзначили першу річницю створення Патрульної поліції

У Тернополі відзначили першу річницю створення Патрульної поліції

Укрінформ
12 березня в "Українському домі" відбулися урочистості з нагоди першої річниці створення патрульної поліції у місті Тернополі.

Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Голова Тернопільської ОДА Степан Барна підкреслив важливість впровадження реформи правоохоронної системи на теренах Тернопільської області та висловив впевненість, що рівень безпеки громадян буде невпинно зростати.

Голова обласної адміністрації вручив медалі "За службу Україні" шістьом патрульним поліцейським - п'ятеро із яких є учасниками АТО.

Від початку своєї роботи патрульні поліцейські Тернополя склали 3235 адмінпротоколи, з них за стан алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння – 818. Крім того, винесено 20947  постанов (штрафів) на суму більше як 6 мільйонів гривень, сплачено до бюджету більше 4,8 мільйона гривень.

Загальна кількість виїздів за зверненням громадян – 36023. В середньому за добу патрульні здійснюють виїзд на виклик, звернення громадян, різні порушення, тощо близько 200 разів.

Кількість злочинів, розкритих по гарячих слідах за безпосередньою участю тернопільських патрульних - 209. З них: крадіжки - 45; грабіж - 9; розбій - 1; хуліганство - 5; злочини пов’язані з наркотичними засобами - 38.  

Серед особового складу нової патрульної поліції несуть службу 42 патрульних, які відслужили в зоні проведення АТО захищаючи територіальну цілісність та кордони нашої держави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-