У багажнику Range Rover знайшли вражаючий набір підроблених печаток і штампів

У багажнику Range Rover знайшли вражаючий набір підроблених печаток і штампів

Укрінформ
Велику кількість підроблених печаток і штампів знайдено в багажнику авто Range Rover, зупиненого для перевірки на контрольному посту "Пісочин" під Харковом.

Про це кореспондентові Укрінформу розповів начальник прес-служби Управління СБУ в Харківській області полковник Владислав Абдула.

"Позашляховик під керуванням 37-річного мешканця Луганської області затримано поліцією і співробітниками СБУ на блокпосту "Пісочин". Під час огляду багажника знайдено сумку з великою кількістю різних підроблених печаток - у тому числі Міністерства освіти та науки України, Міністерства закордонних справ України, штампи різних регіонів Державної міграційної служби України, факсиміле посадових осіб, а також особистий штамп секретаря Посольства однієї з країн Південної Азії в Україні", - зазначив Абдула.

За його словами, знайдене вилучили та направили на дослідження.

"Ці підробки використовувалися для організації й функціонування транснаціонального каналу нелегальної міграції", - додав Абдула.

Він повідомив, що відкрито кримінальне провадження за ст. 358 Кримінального кодексу України.

За законом за підробку документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання передбачено до 3-х років обмеження волі. Якщо дії вчинені повторно або за змовою - аж до позбавлення волі на 5 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-