Порошенко: З такими жінками наше найкраще у світі військо точно непереможне

Порошенко: З такими жінками наше найкраще у світі військо точно непереможне

Відео
Укрінформ
Президент України Петро Порошенко напередодні Міжнародного жіночого дня зустрівся з жінками-військовослужбовцями та волонтерами, представницями мистецтва і культури, видатними лікарями, вчителями і вченими та подякував їм за патріотизм, відвагу та рішучість у захисті держави.

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

«З такими жінками наше найкраще у світі військо є точно непереможним. З такими жінками, я не маю жодного сумніву, перемога над ворогом, агресором і окупантом, який вторгнувся на нашу землю, є точно невідворотною», - сказав Порошенко.

За його словами, нині у Збройних силах проходять військову службу і працюють близько 54 тисячі жінок, з яких майже 20 тисяч - військовослужбовці. «Там, де в підрозділі є жінка, стовідсотково і дисципліна вище, і ефективність, і відповідальність. І чоловіки навіть по-іншому тримаються, і в бій йдуть по-іншому. Тому дуже важлива ваша роль в захисті Батьківщині», - сказав Президент.

Він зазначив, що з початку цього року на військову службу за контрактом прийшли більше тисячі жінок, понад дві тисячі захисниць отримали статус учасника бойових дій.

Глава держави вручив державні нагороди та відзнаки.

Указ Президента "Про відзначення державними нагородами України з нагоди Міжнародного жіночого дня" розміщено на президентському сайті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-