Насіров запевняє, що нікуди не втече

Насіров запевняє, що нікуди не втече

Укрінформ
Відсторонений на час розслідування голова ДФС Роман Насіров заявив, що доводитиме свою правоту і не втече.

Про це він сказав у інтерв'ю "РБК-Україна".

"Я ніколи не втікатиму. Я доводитиму свою правоту. Все, що я робив особисто або від імені служби - це законні дії", - запевняє Насіров.

Як повідомлялося, 5 березня, близько 11:00, розпочалося засідання суду щодо обрання запобіжного заходу голові Державної фіскальної служби України Роману Насірову.

Суд відмовився задовольнити клопотання адвокатів Насірова про перенесення засідання. Тоді сторона захисту вимагала допитати всіх 9 членів лікарської комісії Інституту кардіології імені Стражеска, яка в суботу проводила його обстеження. Прокурор висловив думку, що таким чином адвокати Насірова намагаються затягнути розгляд справи. Суддя підтримав позицію державного обвинувача. Тоді адвокати зажадали відводу судді. У засіданні було оголошено перерву для передачі розгляду справи іншому судді. Однак іншого суддю не знайшли, оскільки чергування в Солом'янському суді на вихідних здійснюється тільки в суботу. У зв'язку з цим було прийнято рішення, що заяву адвокатів Насірова про відвід судді буде розглянуто в понеділок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-