Клименка викликають до Генпрокуратури

Клименка викликають до Генпрокуратури

Укрінформ
Головна військова прокуратура викликає екс-міністра доходів та зборів Олександра Клименка для проведення слідчих та процесуальних дій.

Про це повідомляє Управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України. 

"На даний час у кримінальному провадженні виникла необхідність у виклику підозрюваного О. Клименка до органу досудового розслідування для проведення слідчих та процесуальних дій. Підозрюваному О. Клименку необхідно прибути до Головної військової прокуратури о 10-00 год. 10 та 14 березня 2017 року", - йдеться в публікації.

Як зазначається, головною військовою прокуратурою Генеральної прокуратури України здійснюється спеціальне досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою Клименка у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст. 255 (створення злочинної організації), ч.4 ст. 28 (вчинення злочину групою осіб, групою осіб за попередньою змовою, організованою групою або злочинною організацією), ч.5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), ч.4 ст. 28, ч.2 ст. 205 (фіктивне підприємництво), ч.4 ст. 28, ч.1 ст. 366 (службове підроблення) КК України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-