Гройсман заявляє, що держзакупівлю ліків хочуть дискредитувати

Гройсман заявляє, що держзакупівлю ліків хочуть дискредитувати

Укрінформ
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що сьогодні готується серйозна дискредитаційна кампанія проти публічних державних закупівель ліків через міжнародні організації.

Про це він заявив, виступаючи на конференції “Трансформація'17. Що змінять реформи в житті українців”, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Я знаю, що на даний момент розробляється дуже серйозна програма дискредитації в публічній свідомості системи державних закупівель. Я знаю про те, що на сьогодні є ті, хто звертаються в різноманітні піар-агентства для того, щоб замовити дискредитаційну кампанію проти публічних закупівель, співпраці з міжнародними організаціями”, - зазначив Гройсман, коментуючи ситуацію із закупівлею ліків.

На його думку, до такої кампанії можуть бути причетними “ті, хто зажди монополізував ринок, і ті, хто мав відношення до корупційних оборудок у сфері державних закупівель”.

Прем’єр висловив переконання, що закупівля ліків через міжнародні організації є єдиними правильним наразі шляхом і Україна поки з нього не звертатиме.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-