У дніпровській лікарні Порошенко нагородив захисників Авдіївки

У дніпровській лікарні Порошенко нагородив захисників Авдіївки

Фото
Укрінформ
Під час робочої поїздки до Дніпра Президент України Петро Порошенко нагородив українських воїнів, в тому числі захисників Авдіївки, які перебувають на лікуванні в обласній клінічній лікарні.

Про це повідомляє прес-служба Президента.

"Президент Петро Порошенко під час відвідання Дніпровської обласної клінічної лікарні ім. І.І.Мечникова зустрівся з бійцями Збройних Сил України, які проходять лікування після отриманих поранень, та вручив їм нагороди. Зокрема, Глава держави поспілкувався з військовими, які брали участь бойових діях в районі Авдіївки під час загострення ситуації в січні-лютому цього року", - йдеться у повідомленні.

Порошенко вручив військовим нагороди. Ордени «За мужність» ІІІ ступеня отримали солдат Олександр Кобилешний та старший сержант Сергій Курсов. Медаллю «Захиснику Вітчизни» нагороджено молодшого сержанта Олександра Борисова, солдата Євгенія Гальченка та солдата Максима Ніку. Військові нагороджені за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі.

«Хотів би подякувати кожному з вас за бездоганне виконання воєнного обов’язку і за тверду сильну патріотичну позицію. Впевнений: головне, що нам треба мати – це віра в перемогу. Бо правда з нами, народ український з нами», - зазначив Президент. 

Він додав, що досвід військових, які вирішать після лікування продовжити службу в лавах ЗСУ, дуже важливий для подальшого захисту від агресії.

Крім того, Президент вручив цінні подарунки пораненим військовим.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-