ВР дозволила компенсацію на житло учасникам АТО

ВР дозволила компенсацію на житло учасникам АТО

Укрінформ
Верховна Рада ухвалила закон, який дозволяє забезпечити реалізацію учасниками антитерористичної операції та членами сімей загиблих бійців наданого їм державою права на отримання житлових приміщень.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, за ухвалення закону 5663 "Про внесення змін до додатків №3 та №7 до Закону України "Про Державний бюджет України на 2017 рік" щодо уточнення назви субвенції" проголосували 259 депутатів.

Зазначається, що необхідність ухвалення цього документа виникла з метою уточнення переліку осіб, які мають право на одержання грошової компенсації за належні для отримання житлові приміщення. До них, зокрема, належать особи, які втратили функціональні можливості нижніх кінцівок, інвалідність яких настала внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, одержаних під час безпосередньої участі в антитерористичній операції; особи, які стали інвалідами І-ІІ групи внаслідок поранення, контузії або каліцтва, одержаних під час безпосередньої участі в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення; членів сімей загиблих учасників АТО

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-