З Банкової зник

З Банкової зник "Штаб блокування торгівлі з терористами"

Укрінформ
«Символічний» намет, який був раніше встановлений учасниками "блокадної" ходи на розі вулиць Інститутська і Банкова у центрі Києва, зник.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Як зазначила одна із учасників акції, поки активісти намагалися подолати кордон правоохоронців на перехресті вулиць Інститутської та Садової, аби занести великий військовий намет, «символічний» намет кудись зник.

За її словами, останній «вкрали поліцейські».

Водночас, активісти розвісили вздовж вулиці Інститутська національні стяги, що, як вони стверджують, були в руках добровольців на Сході України.

Наразі активісти відступили від правоохоронців на розі вулиць Інститутської та Садової, проте епіцентр подій, за словами самих активістів, перемістився на Європейську площу.

Як повідомляв Укрінформ, близько 17 години учасники "блокадного" віче й ходи встановили перший невеликий намет на розі вулиць Банкової та Інститутської. На ньому був напис "Штаб блокування торгівлі з терористами" із зазначенням його контактів.

Народний депутат Семен Семенченко назвав цей намет "символічним" і пообіцяв, що незабаром підвезуть кращий, у якому, за його словами, можна буде жити.

Водночас командир батальйону ОУН Микола Коханівський додав, що очікується ще підвезення кількох малих наметів і кухні, і на Банковій розміщуватиметься "київський штаб блокади".

Учасники ходи вимагають від влади не перешкоджати блокаді ОРДЛО і припинити будь-яку торгівлю з окупованими районами Донбасу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-