Хода пам’яті Героїв Небесної Сотні рушила від Українського дому

Хода пам’яті Героїв Небесної Сотні рушила від Українського дому

Фото
Укрінформ
Від Українського дому вирушила пам'ятна хода з нагоди вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні, в якій беруть участь кілька сотень осіб.

Ходу очолила прапороносна група з військовослужбовців Збройних сил України, за ними представники Самооборони Майдану несуть великий кошик з квітами в національних кольорах, двоє тримають ікону святої Покрови, за ними ідуть священики.

На чолі колони - представники родин Небесної Сотні, які тримають великий плакат "Пам'ятаємо! Небесна Сотня. Герої не вмирають!", повідомляє кореспондент Укрінформу.

Загалом в ході беруть участь близько 300 чоловік. Зокрема, чимало людей у військових одностроях, священики, родини Героїв Небесної Сотні. У деяких в руках квіти, національний прапор України, прапори Самооборони Майдану та майданівських сотень.

Учасники пам'ятної ходи вигукують "Слава Україні - Смерть ворогам", "Герої не вмирають!", " Україна понад усе!".

Колона вирушила від Українського дому по вулиці Хрещатик на вулицю Інститутська, де будуть покладені квіти до Хреста на алеї слави Героїв Небесної Сотні.

Планується, що завершиться хода в Українському домі, де о 12.00 заплановано відкриття виставки робіт понад 40 фотожурналістів "У фокусі подій. Людський фактор".

Організатори пам'ятної ходи ГО "Родини Героїв Небесної Сотні", Самооборона Майдану, ветерани АТО.

Громадський порядок забезпечують посилені патрулі правоохоронців. Рух автотранспорту по вул. Хрещатик перекритий. Обстановка спокійна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-