Студенти медвишів можуть залишитися без дипломів - Центр тестування МОЗ

Студенти медвишів можуть залишитися без дипломів - Центр тестування МОЗ

Укрінформ
Центр тестування професійної компетентності фахівців з вищою освітою напрямів підготовки "медицина" і "фармація" при Міністерстві охорони здоров'я України заявляє про загрозу зриву графіків тестування і неотримання студентами медвишів дипломів у 2017 році

Причинами цього у Центрі називають дії ректора НМУ імені Богомольця.

Про це йдеться у листі Центру до заступника міністра охорони здоров'я Олександра Лінчевського, який оприлюднений на сайті Центру.

"Цілеспрямована кампанія з дискредитації Центру тестування починає набувати ознак національного рівня і потребує професійної та політичної оцінки дій ректора НММУ Катерини Амосової, направлених на зрив Графіків тестування та загрози неотримання студентами медичних ВНЗ дипломів державного зразка у 2017 році. Політичну відповідальність за зрив національного тестування майбутніх лікарів буде нести не К. Амосова, а в. о. міністра Уляна Супрун. Тому подібну атаку слід розглядати саме у цьому аспекті", - йдеться у листі.

Зокрема, називається спроба дискредитувати керівництво та експертів Центру, які задіяні у написанні тестових завдань, з метою зриву тестування тих студентів НМУ ім. Богомольця, "клінічна  підготовка яких проходила повністю за часів ректорства Амосової".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-