У контрактах керівників підприємств

У контрактах керівників підприємств "Укроборонпрому" пропишуть цілі на рік

Укрінформ
Державний концерн "Укроборонпром" здійснює ротацію керівного складу своїх ключових підприємств.  

Про це повідомляє прес-центр концерну.

"Державний концерн "Укроборонпром"  розпочав ротацію керівного складу своїх ключових підприємств. Це практика європейської системи менеджменту в секторі безпеки. Діяльність директорів підприємств оцінюється відповідно до виконання ними KPI (ключових показників ефективності), які передбачають фокус на результаті, а не на процесі, наявність стратегічного мислення, забезпечення соціальних стандартів для працівників, інвестиції у наукову діяльність та виробництво", - йдеться у повідомленні. 

За інформацією прес-центру, відтепер у контрактах директорів буде прописано чіткі цілі на рік, яких необхідно досягти керівникові на підприємстві.     

Як зазначили у прес-центрі, за результатами перших моніторингових оцінок визначено ротацію керівництва 14 підприємств - це близько 25% від ключових підприємств, серед них ДП "Житомирський бронетанковий завод", ДП "Харківське конструкторське бюро з машинобудування ім. О.О. Морозова", ДП "КБ "Артилерійське озброєння", КП "Науково-виробничий комплекс "Іскра" та інші.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-